Te Koop: Uniek varend woonschip
Leven in ultieme luxe met maximale  vrijheid


Indeling 

Op de bovenste woonlaag bevindt zich de riante woning met aan beide zijden grote ramen zodat u niets hoeft te missen van uw omgeving. De ruime woning wordt deels gescheiden door een chique wenteltrap. Aan de andere kant van de trap bevindt zich de eetkamer met daaraan een open keuken. Deze fonkel nieuwe keuken is compleet vernieuwd in 2019 met alle denkbare apparatuur, u kunt een heerlijk diner bereiden terwijl uw familie en/of vrienden aan de tafel zitten met een heerlijk glas wijn of u geniet van het uitzicht over het water. 


Via de schuifdeuren aan de voorzijde van de woonkamer betreedt u het ruime terras met verwarmd zwembad v.v. jetstream. Op dit terras is ruimte genoeg om heerlijk in de zon te zitten of met het volledige gezin te dineren. En mocht de zon erg zijn best doen is er een op maat gemaakt schaduwdoek wat over het terras gespannen kan worden. Aan kleine kinderen is ook gedacht, het gehele dek kan kindveilig worden afgeschermd.

Achter de keuken zit een gang met aan beide zijden een ingang zodat u altijd gemakkelijk van en aan boord kan ongeacht aan welke zijde u bent afgemeerd. In deze hal staat de RVS vrieskast (Liebherr 2019) verder is de hal voorzien van een garderobe, een schoenenkast een professionele stoomoven en de bediening voor de beide generatoren. In deze gang kunt u heerlijk met een kopje koffie vanuit de keuken naar de stuurhut of door naar de roef. Er is ook een trap naar beneden om naar de bergruimte te gaan die ook in verbinding staat met de master bedroom.

Het neerklapbare stuurhuis is v.v. van een heerlijke bank zodat u tijdens het varen gezellig bij elkaar kunt zitten of bij het krieken van de dag een kopje koffie kunt drinken. De stuurhut is uitgerust met alle denkbare techniek, een greep wat u zoal zult aantreffen: dubbele marifoons, 2 dieptemeters, de AIS, uitgebreid camerasysteem, stuurautomaat, bediening en controle meters voor de motoren, navigatiecomputer etc.

Vanuit de stuurhut kunt u met een trapje naar de schipperswoning. Eenmaal beneden treft u aan de linkerkant de geïsoleerde deur naar de machinekamer en aan de rechterhand de ingang van de badkamer met douche en toilet. Als u dan iets doorloopt komt u in de zogenaamde roef, deze is momenteel uitgerust als kantoor met aangrenzend 2 hutten voor gasten. De stuurboord hut is v.v. een vast tweepersoonsbed en de bakboord hut een éénpersoonsbed.  Laten we even teruggaan naar de woonkamer met de chique wenteltrap. Als u deze trap afdaalt komt u op de onderste laag van het schip, als we onderaan de trap rechts afslaan komen we in een hal uit waar zich 3 ruime luxe hutten bevinden die elk voorzien zijn van een badkamer en suite. Elke badkamer is uitgerust met een douche, toilet en wastafel en de hut zelf is voorzien van airco.

Als u bij dezelfde chique wenteltrap linksaf gaat komt in de master bedroom, deze ruime slaapkamer is ook voorzien van een badkamer met douche en toilet en airco. Als we iets verder doorlopen komt u in de inloopkast uit, aangrenzend aan deze inloopkast zit een badkamer met ligbad. 

Achter de inloopkast bevindt zich een ruimte waar de wasmachine en wasdroger geplaatst zijn. Als we dan links gaan vanuit de inloopkast zit aan de linkerzijde een trap naar boven waar u uitkomt in de hal achter de keuken, lopen we door komen we in de bergkast uit. 


 
 
 
E-mailen
Bellen